måndag 10 maj 2010

Rensa i röran


Jag har inte varit så aktiv i rensa-i-röran-utmaningen som jag hade önskat. Och nu så tar jag igen det genom att göra precis som man inte ska, jag rensar lite här och lite där hela tiden! Men igår, när jag var hundvakt åt grannens två nakenhundar och jag var tvungen att hålla mig på bottenvåningen, så tog jag mig an en hylla i tvättstugan. På den har vi ställt upp diverse rengöringsmedel och andra kemikalier. En hel del! Några saker kunde flytta ut i förrådet för det används inte så ofta. Och annat kunde kastas för det var slut eller nästan slut eller jättegammalt. Som ett gäng småburkar hobbyfärg från Panduro som torkat. Men det mesta av detta måste köras iväg till återbruket som "farligt". Så nu får vi se hur länge kartongen med detta blir stående? Tur att maken är duktig på att slänga! Vad som var lite jobbigt var att se hur många gånger jag gått på reklamen om lättstädning! Jag hade åtskilliga varianter av sprayflaskor med diverse dundermedel för köket eller badrummet. Och jag som bara använder en sprayflaska med vatten och såpa numera. Det blir minst lika rent och luktar just rent! Och är miljövänligt.

Annars väntar jag mest på lite värme, stackars magnolian (ovan) som blommar för sig själv där ute. Jag skulle vilja kunna slå mig ner brevid med lite fika och njuta av den varje dag! Och så väntar vi på att byggarna ska bli klara med vår utbyggnad så vi kan ta vid med det vi ska göra!

4 kommentarer:

 1. Roligt att Du tittade in hos mig och vill vara med i min lilla utlottning. Nu ska jag kika vidare hos Dig.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Vilken fin magnolia du har! Min är så liten ännu fast den är planterad för flere år sen...Jag undrar om den alls kommer att ta sig och börja blomma någongång.
  Fin blogg du har!

  SvaraRadera
 3. Du har nu 2 lotter i min lilla korg:)
  Trevligt att hitta hit på kuppen, det var en vacker utbyggnad ni gör. Och jag tycker dina trädgårdsbilder från förra sommaren visar att du har en riktigt vacker trädgård!
  Kul att kika in här.
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Tittar in för att säga ett litet hej! Hälsningar från Leni på Crea Diem

  SvaraRadera