måndag 24 maj 2010

Byggandet fortskrider


Nu börjar det närma sig! Den nya ytterdörren är på plats och jag är jättenöjd! Maken har målat karmen och gjort fin, nu saknas bara plåten på tröskeln som plåtslagarna ska fixa i nästa vecka.


Ovan syns den gamla altandörren. Under när hålet är igensatt. Maken har spacklat så nu ska vi tapetsera med samma tapet som vi redan har i vardagsrummet. En vit tapet med möster i lite blankare vitt! Vågat, eller? Det kommer troligtvis att stå en bokhylla av något slag här också.


Och här har vi våra gamla köksfönster som förvandlats till en stor öppning in till tillbyggnaden. Det ska ju snyggas till när snickarna (förhoppningsvis!) återvänder så fort plattläggaren är klar.


Köket måste tapetsers om. Vi får se om vi sätter tillbaka den panel vi hade här också. I köket ska det in en vinkyl och en köksö/barbord. Det blir ingen stor ö eller barbord men något där vi kan käka lite frukost eller ta en eftermiddagsfika. Sonen önskar en frukosttv där också!


Här syns panelen som täcker väggarna i utbyggnaden. Såååå fint, tycker vi. Maken, som var mycket flitig i helgen, har målat den så det skulle vara klart tills klinkersen kom på plats. Plattläggaren håller på som bäst just nu, så vi har inte tillgång till köket på några dagar. Och i dag är det INTE grillväder så det får bli take-away.Återkommer med bilder på golvet snarast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar